fbpx

Amb la col·lecció New Wave Caffé Cities of the World de Villeroy & Boch viatjaràs a la teva ciutat preferida mentre gaudeixes del cafè o del te cada matí.

Els dissenyadors de la marca van crear aquesta línia com un detall especial pels rodamóns. Amb les ciutats més icòniques de la Terra, el popular i diferent disseny de les tasses New Wave Caffé guanya un nou estil, guardant l’alta qualitat de la porcellana que és tan reconeguda de la marca. Els esbossos de les metròpolis més grans del món com Berlín, Tòquio, Rio de Janeiro, Sydney, Nova York i moltes altres ciutats del món adornen aquestes úniques copes. A Roca & Ribes també tenim la d’Andorra amb els monuments més característics del nostre país.

L’objectiu principal d’aquesta col·lecció és que la persona utilitzant-la s’escapi de les seves preocupacions quotidianes per un moment i que visqui amb Villeroy & Boch en un fascinant viatge per tot el món. Les tasses New Wave Caffé Cities of the World són ideals per regalar a algun Wanderlust.

Vine a Roca & Ribes a descobrir tot un nou món a través d’aquestes tasses tan úniques!