fbpx

70 anys

apostant pels mateixos valors

El millor shopping a Andorra:
valors i serveis d’alt nivell.

Som una empresa familiar que, des de fa 70 anys, aposta pels mateixos valors, els que ens van convertir en un referent del comerç al detall: disseny i alta qualitat, innovació i renovació constant. I per descomptat, els nostres serveis compleixen els mateixos requisits d’alta qualitat.

02

Targeta Client

Un premi a la teva fidelitat.
La targeta Roca & Ribes. No té cost ni manteniment. Sí té avantatges:
Descomptes en les teves compres.
Novetats en tendències amb promocions especials.
Estalvi en carburants.

.

02

Lliurament a domicili o recollida a la botiga

Fes les teves compres i decideix què és més còmode per a tu: te les podem portar a casa, si ets d’Andorra, o a l’hotel, si estàs de pas. O te les guardem aquí i les reculls personalment quan prefereixis.

02

Xecs regal

Si hi ha algú especial amb qui vols tenir un detall, ja sigui de la nostra línia de viatges i moda, detalls, decoració i disseny, benestar personal, articles de taula i cuina… els nostres xecs regal són la millor opció.

02

Llistes de regals i celebracions

Casaments, aniversaris, comunions, bateigs… Una llista de regals de Roca & Ribes demostra una personalitat especial. L’originalitat, el disseny, la qualitat i la funcionalitat dels nostres productes, adaptats als teus gustos i necessitats.

També t’assessorem professionalment sobre articles per a la taula per a una celebració. Sabem com fer que tot sigui perfecte en un dia tan especial.

02

Assessorament especialitzat

Trobaràs un equip de professionals especialitzat en cadascuna de les nostres sis línies de productes. T’ajuden si busques un article concret, si necessites informació sobre les seves característiques, si busques un regal especial…

02

Servei postvenda

A Roca & Ribes el bon servei no s’acaba amb la compra. Ens ocupem de qualsevol incidència o reparació postvenda. Consulta els nostres serveis.

Atenció al client

Roca & Ribes · Av. Meritxell, 118 · Andorra la Vella (AD500)
Horari botiga:

De diumenge a dijous de 10:30 h a 20:00h
Divendres i dissabte de 10:30 h a 20:30h

Horari despatx:

De dilluns a divendres

de 8:30 h a 13:00h

de 14:30 h a 18:00 h

Telèfon: +376 877 700
Whatsapp: +376 609 100
Email: clients@rocaribes.com

Contacte

6 + 5 =