fbpx

Ets d’aquelles persones a les quals tenir una vaixella de qualitat els fa somiar? Pot ser que ja en tinguis o que encara no hagis trobat l’adequada per a tu… Sigui com sigui, estem segurs que a Roca Ribes tenim la que et farà feliç!
Per això, et proposem que descobreixis les vaixelles pizarra de Villeroy & Boch, que s’adeqüen tant als gustos més elegants com als més moderns.

D’una banda, et presentem la col·lecció Artesano Flower Art, d’estil més tradicional gràcies als motius florals que incorporen els seus dissenys. Sens dubte, aquesta és una vaixella ideal per les temporades de més calor, ja que els seus dibuixos florals ens recorden a la natura i ens fan venir ganes de viure com mai de l’aire lliure.

D’altra banda, amb la vaixella Manufacture faràs sortir el teu costat més original a partir de la textura i relleu de les peces i els seus colors en vermell, blanc o negre. Combina’ls per fer una decoració encara més creativa i emmarcar el color viu dels aliments dins d’un marc poc convencional!

Quina elegeixes? A Andorra, passa per Roca & Ribes i descobreix la teva vaixella Villeroy & Boch preferida!