fbpx

Porsche és molt més que els seus icònics cotxes esportius, ja que també reflexa la seva ànima en tota una amplia gamma d’accessoris: ulleres, encenedors, carteres… Aquestes últimes les trobaràs en varis models i colors a Roca & Ribes, sempre amb dissenys que transmeten l’esperit de la marca, gràcies a la seva elegància esportiva i estil minimalista característics.

Només al tocar-les ja notaràs que la qualitat amb la qual s’associa Porsche també és present en els acabats de les seves peces. Així que si busques carteres funcionals i amb caràcter, es convertiran en un accessori indispensable pel teu dia a dia. N’hi ha de varis models, pensats per exprimir cada tret personal de qui les porta, adaptant-se a tots els gustos i estils. Per tant, són perfectes per portar en qualsevol ocasió, tant per anar a treballar com per assistir a un esdeveniment especial.

Amb Porsche Design, la moda va molt més enllà de la roba, transmetent un savoir-faire i un gust personal exclusiu i elegant, adjectius que també caracteritzen als cotxes de la firma. Si t’encanta Porsche i tot el que representa, t’encantaran les seves carteres!