fbpx
Tenint en compte que és quaresma, res millor que una recepta de bunyols de vent sense gluten i sense lactosa, de la mà de Pau Pascó.

 

Ingredients:
💧 250 g d’aigua
🫒 80 g d’oli d’oliva
🧂 4 g de sal
🍊 1 pell de taronja
🍋 1 pell de llimona
🌱 1 canyella en branca
🍚 100 g de farina d’arròs (bio)
🥥 30 g de farina de coco (bio)
🥚 200 g d’ou
👉🏼 5 g d’anís en pols
🌻 Per fregir: oli de girasol de primera premsada en fred
.
Passos:
1️⃣ Escalfar l’aigua juntament amb les pells de llimona, taronja i la branca de canyella, l’oli i la sal. Quan trenqui el bull, apagar el foc i reservar tapat 15-20 min per infusionar.
2️⃣ Colar les aromes i tornar a escalfar. Quan trenqui el bull, incorporar la farina tamisada, remenant energèticament fins que la massa quedi llisa i homogènia i se separi del fons del cassó. Deixar reposar.
3️⃣ Passar la massa al bol del robot de cuina, o remenar a mà. Utilitzar la pala per afegir ous batuts en tres vegades. Esperar que l’ou s’integri a la massa abans de seguir incorporant més ou. La massa estarà a punt quan caigui en forma de bec i es vegui llisa i brillant.
4️⃣ Formar petites boletes amb una màniga pastissera o a mà, però que siguin uniformes.
5️⃣ Fregir en abundant oli a uns 170ºC aproximadament.
6️⃣ Escórrer en paper absorvent i arrebossar lleugerament amb canyella i anís en pols. Servir en una safata (en Pau n’ha utilitzat una d’Emile Henry!).
.

Tots els productes utilitzats per aconseguir aquestes receptes tan delicioses els pots trobar a Roca & Ribes, la nostra botiga, i també al nostre e-commerce. No esperis més!