l-scale=1"> Purifica l’aire de casa amb el ventilador de baix consum - ROCA&RIBES

En un post anterior et vam parlar de l’innovador assecador de cabell Dyson i avui continuem informant-te de les darreres novetats de la marca. Estem segurs que, al igual que amb l’assecador, el seu nou ventilador et deixarà bocabadat.

I és que el AM07 pot semblar una simple peça decorativa contemporània per a la llar, però Dyson ens demostra una vegada més que ens equivoquem i posa al teu abast un ventilador de disseny súper potent i que, a més, contamina menys.

Es tracta d’un ventilador que, sorprenentment, impacta en un primer moment perquè no te aspes! El seu disseny segueix sent arrodonit, però al no tenir-ne s’adapta fàcilment a la decoració moderna de la llar. En aquest sentit, si tens nens petits a casa pots estar tranquil perquè saps que no es pot fer mal amb les aspes si el toca.
Ara bé, potser penses que degut a aquest disseny extraordinari segurament no és tan eficaç com els altres, però no desconfiïs mai de Dyson. El AM07 utilitza la tecnologia Air Multiplier, que genera una potent i ininterrompuda sortida d’aire capaç de consumir un 10% menys d’energia que els ventiladors convencionals. A més, pots programar-lo amb un temporitzador per a que s’apagui quan vulguis. D’aquesta manera obtens una bona temperatura ambiental a casa o a la feina i, alhora, estalvies energia quan no el necessites.

Així doncs, les seves avantatges no són únicament estètiques, sinó que a nivell tècnic destaca per la seva alta qualitat, per ser ultra silenciós i per consumir menys energia. Encara creus que el AM07 de Dyson no és una opció perfecta per a tu?