l-scale=1"> Ja pots portar el cafè calent i el suc fresc alhora amb Golchi

Et proposem que descobreixes Golchi, un recipient que es diferència dels termos i cantimplores que solem utilitzar perquè permet portar tant begudes com aliments sòlids alhora.

A més, si ets dels que els agrada beure cafè calent al matí i un suc fresc per berenar, els podràs portar junts i mantenir-los a la seva temperatura idònia. En aquest sentit, Golchi incorpora un sistema que pots modificar cada vegada que l’utilitzis i amb que pots marcar si es tracta d’una beguda calenta o freda gràcies al color que seleccionis (blau o vermell). Així sempre sabràs si estàs obrint el compartiment correcte.

Si t’agrada portar algun fruit sec o els teus complements alimentaris en pols per prendre abans o després de fer exercici, per exemple, també ho podràs fer còmodament i sense que es barregi amb els líquids que vulguis portar gràcies al compartiment especial de Golchi.

Pel que fa al disseny, pot ser que de vegades només necessitis utilitzar un dels mòduls. Doncs cap problema! Configura’l com millor et vagi, des de la mida més gran amb els dos compartiments de líquids i el d’aliments sòlids fins al mini, en que només s’utilitza un dels compartiments.

Descobreix els diferents models Golchi que tenim a Roca & Ribes i elegeix el disseny que més t’agradi!