l-scale=1"> Per ponts, per vacances... sempre que puc viatjo amb Alife Design!

Viatjar sol ser un dels passatemps preferits de la majoria de nosaltres. Tot i així, de vegades decidim anar a llocs on no sabem ben bé què ens espera. Per això, et proposem que descobreixis la gamma de productes Alife Design, tots ideats per fer-te l’acte de viatja més fàcil, còmode i segur.

T’agrada descansar durant el viatge i arribar amb l’energia carregada al màxim? Doncs no t’oblidis del coixí per recolzar el cap i de l’antifaç per cobrir els ulls per a que et puguis relaxar al 100%, mentre notes com avances cap al teu destí. Sobretot si has decidit fer un viatge llarg…

Pot ser que siguis d’aquelles persones a les que els preocupa la seguretat per sobre de tot. Si és així, no et preocupis perquè també tenim tots els gadgets que necessites: cadenat per a l’equipatge, etiquetes per posar el nom i la direcció de destí, cinturons de seguretat per la maleta… o, inclús, adaptadors de corrent internacionals.
També hi ha qui busca protegir el passaport o el mòbil, per això tenim protectors de tot tipus, que prevenen que es facin malbé o es mullin.

En fi, que si has de viatjar aviat, millor que passis abans per Roca & Ribes i descobreixis tu mateix tots els elements Alife Design que tenim a la teva disposició. Segur que trobes el que necessites… Bon viatge!