fbpx

Política de privacitat

Protecció de dades personals

De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, us informem que totes les dades que puguin ser facilitades per part dels usuaris es tractaran amb absoluta confidencialitat.

En cap cas no s’utilitzen galetes (cookies) per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari, ni s’enregistren les adreces IP.

Únicament, amb la finalitat d’oferir-vos un servei millor a través d’aquest lloc i amb l’objectiu de facilitar-ne l’ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites així com l’activitat i la freqüència d’utilització dels usuaris.

Aquestes dades s’utilitzen amb la finalitat exclusiva d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web o per controlar-ne el funcionament tècnic, i es cancel·len immediatament després de la seva elaboració.

Aquesta política de privacitat és aplicable únicament a aquest lloc web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a altres llocs web.

En prémer sobre el botó d’enviar, l’usuari està donant el seu consentiment exprés i inequívoc al tractament de les seves dades.