l-scale=1"> Quan el plaer de beure cafè es converteix en una passió

Per molts el cafè és un plaer i, inclús, una passió! El seu sabor, la seva aroma, el seu color… i totes les variants que se’n poden fer: amb llet, llarg, descafeïnat, curt, capuccino, americà…

Si ets un amant del cafè, ja sigui a l’estil tradicional o en qualsevol de les seves vessants, t’encantaran els productes de Villeroy & Boch, dissenyats per a gaudir encara més del plaer d’un bon cafè.

Per què et diem que són ideals? Doncs perquè els productes de la línia Coffee Passion estan pensats per a que el cafè sempre estigui al punt a l’hora de beure’l. Les tasses, per exemple, tenen la base interior arrodonida i la distància entre els fons i la bora és bastant gran, fet que permet que es formi una crema perfecta.

A l’hora de degustar un bon cafè, les tasses no ho són tot! La quantitat que se’n posa i el lloc on el guardem serà igual d’important. Ja sigui cafè en gra o en pols, les caixetes de ceràmica Villeroy & Boch són ideals per mantenir-lo en perfectes condicions i a més són una gran ajuda per calcular-ne les proporcions adients.

Així que ja ho veus: filtres de cafè, tasses, gerres especials per la llet… tot allò que sigui per gaudir d’un bon cafè ho trobaràs a la línia Coffe Passion de Villeroy & Boch.