l-scale=1"> Per fi planxar és bufar i fer ampolles - ROCA&RIBES

Diuen que hi a gent per tot… així que de ben segur que n’hi ha a qui els agrada planxar a l’estil tradicional, a molts segur que fins i tot els relaxa! Tot i així, no se sol considerar una activitat gaire divertida i, sovint, acabes amb un mal d’esquena horrorós.

Si ets dels que va acumulant la roba per planxar en un racó fins que ja no tens res més per posar-te et recomanem que provis la planxa vertical Jiffy Steamer, que acaba ràpida i eficaçment amb les arrugues de tot tipus de teixits. Roba, estovalles, cobrellits, materials delicats… no hi ha res que se li resisteixi!

Quan la provis veuràs que és molt fàcil d’utilitzar perquè, com que funciona amb vapor, no s’ha de configurar la temperatura ni adaptar-la al tipus de teixit. A més, no cal esperar massa estona a que s’escalfi per a utilitzar-la o muntar i desmuntar cada vegada una taula de planxar. Només l’has d’encendre i passar-la per sobre de la peça de roba, que s’aguanta sola amb un penjador a la barra vertical de la Streamer. D’aquesta manera, encara que tinguis pressa, sortiràs de casa sense ni una arruga a la roba o podràs passar un cop ràpid de planxa a les estovalles just abans que arribin els convidats a sopar. Sens dubte, és l’alternativa perfecta de la planxa tradicional.