fbpx

La famosa marca Mr. Wonderful no es queda enrere i, com cada any, presenta tota una sèrie de productes nous en papereria, com les noves agendes i els calendaris anuals, incorporant com a novetat d’aquest any les mascaretes.

Qui no coneix Mr. Wonderful? Aquesta marca tan divertida que engloba articles de regal, papereria, complements, mascaretes, jocs i articles de casa i que s’ha guanyat el cor dels seus consumidors any rere any, acaba de presentar les novetats més importants de la nova temporada, algunes de les quals podràs trobar a Roca & Ribes, la nostra botiga.

Mascaretes

A part de tenir uns estampats ben acolorits i diferents, les mascaretes Mr. Wonderful són reutilitzables i es poden rentar. N’hi ha tant per nens com per adults, i estan fetes a Espanya. Atreveix-te!

Mascareta Mr. Wonderful planetes Mascaretes Mr. Wonderful alvocats i planetes Mascaretes Mr. Wonderful cors i unicornis Mascareta Mr. Wonderful alvocats

Agendes

Estàs a punt per a una marató de plans? Ja està aquí un dels productes estrella de Mr. Wonderful: les seves agendes. En trobaràs amb setmana vista, o de dia per pàgina, sempre amb missatges ben alegres que pugen l’ànim a qualsevol. Totes compten amb varies pàgines d’adhesius, calendaris, pàgines en blanc per escriure notes, i fins i tot un apartat de post-it.

Agenda Mr. Wonderful Agenda Mr. Wonderful Agenda Mr. Wonderful

Calendaris

Una eina ben pràctica que et permet no oblidar-te de res. I, a més a més, en tots els formats: amb imant per la nevera, de paret, de sobretaula, en format bullet… per a què t’organitzis com mai i puguis apuntar totes les teves cites al metge, quedades amb amics, cites a la perruqueria…

Calendari Mr. Wonderful Calendari Mr. Wonderful Calendari Mr. Wonderful

Bossa de regal!

I ara, per la compra d’una agenda o d’un calendari a Roca & Ribes, et regalem aquesta fantàstica bossa de Mr. Wonderful.

Bossa regal Mr. Wonderful