fbpx

Si ets d’aquelles persones que no para quieta, vas d’aquí cap allà sense parar i gairebé no tens temps ni de dinar, un lunch bag Iris Barcelona t’anirà genial!

La marca dissenya carmanyoles i bosses per portar-los en diferents formes i colors per tal que els puguis adaptar al que necessites cada dia: ja sigui pel que fa al contingut com a la forma. Així doncs, podràs elegir una carmanyola petita, gran o mitjana, segons el que hagi preparat per menjar aquell dia i, a més, podràs escollir entre una àmplia gamma d’estampats i formes de les bosses per portar-los, que et permeten combinar-los amb el teu look del dia.

T’imagines com seria no haver de pensar “on vaig a dinar avui?” I es que… a partir d’ara podràs portar el menjar que hagis preparat a casa còmodament i assegurant-te que és de qualitat. Un factor que de vegades hem d’obviar si mengem molt sovint fora i sobretot quan tenim poc temps…

En definitiva, salut, comoditat i moda s’uneixen en els lunch bag d’Iris Barcelona per donar llum a un 3×1 fonamental en el teu dia a dia!