fbpx

El teu millor ajudant dins la cuina és el Magimix Cook Expert, un robot de cuina multifunció que cou, talla i barreja, amb una gran capacitat (3,5 litres + 3,6 litres), programes automàtics, receptes guiades, vídeo tutorials, mil accessoris i més de 300 receptes gratuïtes per a una inspiració sense límits.

La revolució culinària s’està preparant. Ha arribat el robot de cuina Cook Expert, de Magimix, que ho canviarà tot a la teva cuina. Creat amb materials nobles súper resistents, aquest robot és fàcil d’utilitzar, però també és estètic i no desentonarà amb la decoració i l’estil de la teva cuina.

El Cook Expert compta amb 12 programes automàtics que li permeten dominar qualsevol tipus de cocció, i disposa d’una tecnologia d’inducció de gran precisió. A més a més, la seva olla és de doble paret i conserva l’escalfor com cap altra. La seva pantalla tàctil és multifuncional i molt intuïtiva, i per això no tindràs cap problema a l’hora de fer-lo servir (i de ben segur que serà cada dia). Però no només això, sinó que el Cook Expert també t’ofereix un programa d’esbandit per a què rentar-lo no suposi cap mena d’esforç. La seva olla és apta per al rentavaixelles.

Amb aquest robot de cuina dominaràs des dels entrants fins a les postres. Les seves fulles tallen amb una precisió espectacular, com també ratllen i piquen amb exactitud milimètrica. A part, compta amb un accessori de vapor que et permetrà cuinar de forma sana i ràpida tota mena de plats.

Cuinar tornarà a ser un plaer gràcies al Cook Expert de Magimix, així que no esperis més i vine a descobrir-lo a Roca & Ribes, la nostra botiga.