fbpx

Green Factory és una marca francesa, concretament de París, creada per Noam Levy l’any 2009, que s’encarrega de crear i desenvolupar plantes autònomes.

Cada una de les composicions elaborades per Green Factory és única, ja que està feta a mà. Consisteix en un ecosistema dins d’un vidre que és capaç de sobreviure de forma casi autònoma i que està dominat per un arbre en miniatura. La seva autonomia és possible gràcies a la fotosíntesis i al seu cicle d’aigua en un entorn tancat, però transparent.

A més a més, Green Factory només treballa amb matèries de primera qualitat i productes excepcionals. De fet, els envasos de vidre que utilitzen es fabriquen a Europa per artesans únics. Seleccionen cada planta amb cura i mai utilitzen additius químics durant el seu creixement. A part, l’equip de Green Factory rep formació constant als seus tallers per tal de poder crear cada composició a mà i de la forma més professional possible.

Si t’agraden les plantes, segurament ets un d’aquests dos tipus de persona: algú amb qui la màgia opera i saps mantenir-hi una relació tan especial que les omple de vida, o algú que no acaba de trobar la manera de fer-les lluir, per molt que t’hi esforcis. Siguis del tipus que siguis, Green Factory no et deixarà indiferent.

No deixis escapar aquesta novetat i tendència en decoració i vine a Roca & Ribes per escollir la planta que encaixi més amb tu. Les plantes autònomes de Green Factory són perfectes per afegir a la teva decoració d’interior, ja que no tenen res a veure amb una planta convencional. I, a més a més, només cal que la reguis un cop a l’any!

green-factory-roca-ribes-andorra-3 green-factory-roca-ribes-andorra-5 green-factory-roca-ribes-andorra green-factory-roca-ribes-andorra-4