l-scale=1"> Et portem el gimnàs a casa amb les màquines de Life Fitness

A Roca Ribes som partidaris de l’estil de vida saludable i per això hem creat un espai dedicat al món de l’esport, un showroom on podràs descobrir i provar les màquines per fer exercici de Life Fitness, la marca número 1 mundial en equips de fitness.

Aquestes màquines són ideals si t’agrada fer exercici a casa o per utilitzar-les els dies que no puguis sortir a entrenar a l’aire lliure degut a les condicions meteorològiques, per exemple. Les pots tindre guardades en un racó de casa sense que ocupin massa espai perquè són plegables i obrir-les fàcilment per utilitzar-les per fer el teu entrenament diari.

Pensa que a part dels equipaments Life Fitness que tenim disponibles a Roca Ribes per utilitzar còmodament a la llar, també existeix una línia especialitzada i adaptada a les característiques que exigeix la gran rotació de gent dels gimnasos. Així que no és d’estranyar que hagis vist les màquines de la marca en la seva versió professional a alguna instal·lació esportiva.

Així doncs, si les esculls per fer exercici a casa pots estar segur de comptar amb la qualitat característica de Life Fitness per assolir els teus objectius esportius, ja que les màquines de la línia home s’inspiren en els aparells de la seva gamma professional. T’esperem per descobrir Life Fitness!