l-scale=1"> Evita que se’t desmagnetitzin les targetes de crèdit

Quan vegis el Secrid Wallet, comprovaràs que no ocupa massa espai i que, per tant, és pot portar a les butxaques o en bosses de mà petites. A cadascun hi caben fins a cinc targetes de crèdit de forma segura, però això no vol dir que n’hi hagis de portar tantes per a que funcioni i tampoc vol dir que només n’hi puguis posar cinc. De fet, això dependrà del seu gruix o de si tenen motius en relleu, que ocupen més espai.

El que és molt interessant és que en preveu la desmagnetització. D’aquesta manera, podem portar-lo minimitzant-ne el risc de radiacions magnètiques. Però vigila! No és possible bloquejar-les completament, així que et recomanem que tinguis precaució si portes altres gadgets que emetin radiacions potents.

Aquest porta targetes d’origen holandès, compta amb un protector d’alumini ultrafí dissenyat per protegir les targetes de les doblegades i evitar que es trenquin, però també està pensat per a fer més difícils els escaneigs no autoritzats per part dels carteristes digitals.

Així doncs, disseny, seguretat, tecnologia i estil s’uneixen en un porta targetes petit, però amb gran capacitat interior, on a més hi podràs guardar bitllets. D’aquesta manera, si mai no vols utilitzar la targeta saps que també tens l’opció de fer el pagament en efectiu.