fbpx

Les maletes i motxilles Red i Lite-Box de Samsonite tenen mil i una prestacions, que les fan imprescindibles pels amants dels viatges o les persones que s’han de moure molt per feina. Les motxilles Red són inclús ideals pels que encara estudien.

Trobaràs les maletes Lite-Box en una àmplia gamma de colors, sempre amb el disseny i qualitat que caracteritza a Samsonite. En aquest cas, la marca ha volgut caracteritzar-les amb formes i detalls únics, com les cantonades raconeres exteriors reforçades o les seves quatre rodes multidireccionals amb que la faràs desplaçar molt més fàcil i suaument. D’aquesta manera, la teva maleta serà molt més resistent als cops i et mouràs millor durant els viatges.

Amb Samsonite Red no hi haurà qui et pari. Les motxilles són ideals per les persones que estan en constant moviment i que necessiten que siguin versàtils i resistents. Ja sigui per viatjar o per moure’t en el teu dia a dia, comprovaràs que és perfecta per portar la teva càmera de fotos, llibretes, ordinador… en cadascun dels seus compartiments especialment dissenyats per a cada finalitat.

T’esperem a Roca & Ribes per descobrir Lite-Box i Samsonite Red en exclusiva a Andorra!