fbpx

Segurament coneixes Victorinox per ser una de les empreses líders en fabricació de navalles suïsses, però sabies que també dissenya altres productes caracteritzats per la mateixa qualitat? Doncs sí! Victorinox fa des de ganivets domèstics i professionals fins a fragàncies, passant per rellotges i equipatge de viatge.

Si no t’ho creus, t’ho podem demostrar! De fet, a Roca & Ribes tenim diferents models d’equipatge Victorinox que van des dels dissenys més executive i clàssics fins als més dinàmics i acolorits. Per tant, sigui quin sigui el teu estil, trobaràs el teu equipatge ideal.

A més, si ets dels que prefereix portar motxilla per la comoditat que t’aporta, sigui per viatjar o pel teu dia a dia, sàpigues que Victorinox també en fabrica i que les pots trobar de diversos models a la nostra botiga. En aquest cas, les motxilles no només són super confortables sinó que a més n’hi ha de diferents colors i algunes són molt flexibles, així que pots organitzar tot el que hi vulguis portar còmodament i emplenar-la al màxim!