l-scale=1"> El robot aspirador que no neteja 2 vegades el mateix lloc - ROCA&RIBES

Recentment, els aspiradors robotitzats són molt populars i la gent en parla molt, ja sigui per bé o per mal. El que et presentem avui destaca per sobre dels que coneixíem fins ara perquè compta amb una tecnologia excepcional, que el fa súper eficaç alhora de netejar el terra. De fet, porta una càmera especial integrada que reconeix l’espai com a un conjunt i sap on estan col·locades les parets i els diferents obstacles dins l’habitació.

Gràcies a aquest sistema, l’aspirador traça un mapa i neteja fent moviments quadrats en espiral, sense passar dos vegades pel mateix lloc i quan es troba amb un obstacle li passa pel costat per seguir aspirant la zona. La veritat és que quan el veus en acció les primeres vegades sorprèn que actuï d’aquesta forma tan intel·ligent. De fet, quan es veu atrapat enmig de varis obstacles en una zona que ja està neta, el que fa es tornar enrere fins al punt més proper per on encara no ha passat. Sembla que tingui ulls!

A més, té un sistema de rodes, a l’estil tanc de combat, que permeten al robot passar per superfícies irregulars o pujar petits desnivells. Tot sense perdre potència d’absorció, que és 20 vegades més alta que el dels altres aspiradors robòtics del mercat.

I no et pensis que s’acaben aquí les seves avantatges… perquè també hi ha una aplicació per al mòbil en que es pot iniciar, parar i programar la sessió de neteja, així com actualitzar-ne el software. Per tant, amb un sol clic pots tindre la casa neta!