fbpx

De vegades no sabem com donar aquest toc distintiu i únic a la decoració interior. Per això et volem fer descobrir Beija Flor. Amb els seus productes aportaràs dinamisme a l’espai, gràcies als dissenys geomètrics i inspirats en la naturalesa.

N’hi ha de varis colors i motius, tant per posar al terra com per utilitzar com a mantells individuals per sobre la taula. Així que els pots adaptar a qualsevol habitació: cuina, sala d’estar, bany…

Pel terra tenim les catifes de vinil, que a part de ser originals són molt fàcils instal·lar i t’eviten tots els enrenous que suposa canviar les rajoles. Només cal enganxar allà on es vol i llestos! A més, no t’has d’amoïnar per la qualitat ja que estan pensades per durar al llarg del temps i quan vulguis les pots treure fàcilment o canviar-les per unes altres.

Per sobre taula et proposem els mantells individuals Beija Flor, els quals pots combinar amb els dissenys que hagis escollit pel terra. Una manera ideal d’aportar originalitat i funcionalitat amb elegància i qualitat a la taula del menjador o de la cuina.
Passa i descobreix els diferents models per terra i sobre taula que tenim a la botiga, segur que t’enamoraran!