l-scale=1"> Dóna un toc cosmopolita al teu look amb els bolsos de senyora Slang

Sens dubte, ens encanta Slang… amb els seus dissenys street style, funcionals i pràctics! Després de tants anys creant bosses de senyora, no paren de sorprendre amb cada col·lecció que llencen. I és que les bosses Slang desprenen una elegància tradicional, però alhora aconsegueixen aportar un toc cool al nostre outfit, gràcies als detalls moderns i frescos que incorporen.

Està clar que quan escollim un Slang és perquè volem una peça que ens permeti cobrir totes les necessitats de la vida urbana i que s’adapti a nosaltres. De fet, es veu a simple vista que els seus dissenys s’inspiren en el dia a dia, el moviment de les ciutat i el ritme de vida intens.

Però no tot queda en el seu estil urbanita, còmode i funcional, sinó que la firma va més enllà creant peces de qualitat amb materials nobles i adaptats a la vida cosmopolita més trendy.

No esperis més per descobrir tots els productes de la nova col·lecció Slang de la temporada a Roca & Ribes amb models petits o grans, per senyora o unisex, motxilles o amb bandolera… En definitiva, el must have del moment!