fbpx

Descobreix-ne més

logo-roca-ribes-patrimonial

mail-patrimonial-roca-ribes-andorra​  patrimonial@rocaribes.com
telefon-roca-ribes-patrimonial-andorra  Telf. +376 877 700

Un habitatge especialment dissenyat per a tu

en una ubicació privilegiada.

 

Els habitatges de Prat de la Creu, 44, a Andorra la Vella, han estat configurats amb un element comú: la clara aposta per a oferir espais amplis, oberts i amb molta llum. Aquesta aposta també serveix per integrar-se en l’entorn privilegiat del Principat i el seu oci urbà.

 
ACABATS D’ALT STANDING

Cada habitatge s’ha creat pensant en diferents necessitats i requeriments. L’edifici, de nova construcció, es caracteritza per:

Estructura realitzada mitjançant fonaments i pilars de formigó armat. Les lloses de les plantes de l’aparcament i dels habitatges són de llosa massisa de formigó armat de 28 cm de cantell.

Les façanes ventilades, tant la davantera com la posterior, i estan formades per una pell exterior de plaques de formigó polímer de la casa ULMA, de 14 mm de gruix sustentada en estructura de perfils d’alumini, fixada a la paret posterior amb 15 cm d’aïllament de llana de roca. Les parets exteriors de tancament estan fetes amb blocs de formigó massissat de 15 cm de gruix i amb doblat interior format per una placa PPV per a vapor i una placa BA-13, fixades a l’estructura metàl·lica amb gruix de llana de vidre tipus GR-32, de 45 mm de gruix.

Les parets interiors (pati, separacions d’escales i separacions de pisos) són de materials ceràmics amb gruixos variables.

Totes les separacions interiors i els doblats de paret estan fets amb plaquex de guix tipus PLACOPLATRE, fixades a l’estructura metàl·lica interior, i de diferent gruix segons la utilizació. Interiorment, sempre porten un gruix de llana de roca de 45 mm o 70 mm. Els lavabos i cuines tenen placa marina i les habitacions i sales d’estar, placa habito.

Les finestres i balconeres són d’alumini, amb perfils de la casa SHÜCO i ruptura de pont tèrmic.

El tipus de vidre dels tancaments exteriors és CLIMALIT, amb triple vidre PLANILUX i doble cambra d’aire interior. Té un gruix de 52 mm.

Els tancaments exteriors de les terrasses tenen persianes graduables autoportants d’alumini de la casa GRIESSER. Es controlen per domòtica.

Els tancaments exteriors de les habitacions tenen persianes enrotllables d’alumini amb aïllament interior, també de la casa GRIESSER o similar. Es controlen per domòtica.

Fusteria interior de la casa CARRE & HULSA o similar a portes, armaris interiors, marcs de pas, portes d’entrada blindades i armaris exteriors d’instal·lacions. Frontisses i manetes cromades, pany silenciós, vidres tractats a l’àcid i armaris i vestidors lacats.

Ascensors elèctrics de la casa OTIS. Tenen maniobra de funcionament en DÚPLEX i capacitat per a 8 persones (630 kg). La seva velocitat és d’1 m/s i està regulada electrònicament pel sistema de tracció. El seu exterior és d’acer inoxidable, i el seu interior compta amb portes d’acer inoxidable i acabats de paret amb tauler estratificat d’alta densitat, tipus PRODEMA, i tires d’acer inoxidable. Els seus acabats són d’alta qualitat i el terra està pavimentat amb gres KENYA ANTRACITA.

Cuina de la casa HÖNNUN, amb l’acabat Fénix. Taulells NEOLITH.

Electrodomèstics SIEMENS.

Paviment i revestiment dels banys amb gres porcellànic de 60×60 i de la casa ROCA.

Sanitaris model Inspira, de color blanc i de la casa ROCA.

Lavabos incorporats al taulell de treball de CORIAN o similar, sobre moble penjat amb acabat lacat. Calaixos i guies telescòpiques.

Plats de dutxa de resina acrílica, realitzats a mida.

Banyeres acríliques model Be Cool i/o Malibú, de la casa ROCA.

Griferia dels lavabos HANSGROHE, model Talis Select o similar.

Griferia termostàtica de dutxa HANSGROHE, model Showerpipes (croma 280 Air-jet) o similar.

Complements de bany de la marca COSMIC inox mate o similar.

Mampares de dutxa de la casa ROCA, de 200 cm d’alçada i amb tractament Maxiclean.

Parquet flotant de roure d’ample de lama de 250 mm i 15 mm de gruix, amb capa noble de 3 mm i nucli mdf: sala d’estar, cuina, passadís i habitacions.

Terrasses exteriors amb gespa artificial de primera qualitat.

Domòtica de la marca YUNG: automatització de la il·luminació, automatització de les persianes i cortines, control de climatització i recuperació de calor, estació meteorològica, detecció d’incendis i d’inundació de zones humides i videoporter. Tot controlable des d’una tauleta o un smartphone.

Il·luminació de le zones comunes i dels habitatges LED, controlada i regulada. A aquestes zones comunes i de pas, les enceses es faran mitjançant detectors de presència domòtics, de la marca BEG.

La xarxa informàtica dels habitatges està totalment equipada amb RACK, router de 28 ports i punts d’accés WiFi independents en cada habitatge.

Els trasters disposen de llums i preses de corrent connectats al comptador de cada habitatge.

Els habitatges disposaran d’un sistema de climatització mitjançant bomba de calor aire-aigua, consistent en una unitat exterior d’aerotèrmica de la marca DAIKIN, i una unitat interior HIDROKIT amb producció d’ACS.

La climatització dels habitatges es farà mitjançant terra radiant-refrescant d’aigua, amb control de temperatura individual, de la marca ALB i d’alta eficiència.

Els termostats per gestionar el sistema de climatització estaran integrats en el sistema d’automatització KNX de l’habitatge, permetent establir, de forma automàtica, diferents temperatures de confort.

Sistema individual de ventilació mecànica interior d’habitatge, de doble flux amb recuperació de calor, de la marca SIBER.

Contacta’ns!

 

Si vols més informació sobre els nostres pisos, locals comercials, boxs i places de pàrking disponibles, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Correu electrònic:

mail-patrimonial-roca-ribes-andorra​  patrimonial@rocaribes.com

 

Telèfon:

telefon-roca-ribes-patrimonial-andorra  +376 877 700

Atenció al client despatx

Roca & Ribes · Av. Meritxell, 118 · Andorra la Vella (AD500)
Horari despatx:

De dilluns a dijous

de 8:00 h a 13:00h

de 14:30 h a 18:00 h

Divendres de 8:00 h a 14:00 h

Telèfon: +376 877 700
Email: recepcio@rocaribes.com

Contacte

6 + 2 =