l-scale=1"> Cuina saludable amb la WMF Lono Sous Vide Pro a Roca Ribes

Cuinar a baixa temperatura significa tenir cura dels aliments, ja que mantenen millor les seves propietats, i això repercuteix en la qualitat de la recepta final. Els xefs més reconeguts a escala internacional ja han adoptat aquesta tècnica per elaborar alguns plats dels seus cèlebres restaurants i, inclús, n’hi ha que han escrit llibres sobre el tema.  

A Roca Ribes ens volem unir a aquest moviment saludable i per això et presentem la WMF Lono Sous Vide Pro, un estri de cuina que et permet preparar peix, carn i verdures al buit o lentament, tot ajustant de manera precisa la temperatura de cocció fins a 72 hores. Per tant, si et vols endinsar en aquest tipus de cuina saludable, es tracta d’un element ideal per fer-ho.  

T’hem fet venir ganes d’endinsar-te i descobrir el plaer de cuinar a baixa temperatura? Doncs no et perdis el show cooking que farem a la nostra botiga d’Andorra amb la Lono Sous Vide Pro de WMF 

Aquest taller de cuina gratuït es farà amb el xef Julio López, el 18 de setembre, a Roca Ribes. Així que si vols assistir-hi, reserva la teva plaça!