fbpx

Roca & Ribes no només és una referència de shopping a Andorra amb una trajectòria de més de 70 anys, sinó que els nostres serveis arriben molt més lluny.

Portem la calor a casa teva amb el nostre servei de gasoil a domicili per tot el Principat, ja siguis particular –casa individual, comunitat de veïns, edificis– o empresa –sigui del tipus que sigui–, des de fa més de 45 anys.

El nostre personal està altament preparat i, de forma constant, va rebent formacions per oferir el millor servei en el transport i manipulació d’aquest tipus de producte.

Sabem que gaudir d’un bon confort és fonamental per al teu benestar, però també per a la teva llar i el teu negoci. Per això estem disponibles 365 dies de l’any i, a més a més, disposem d’un servei d’urgències de 24 h en cas d’emergència. Però això no és tot, ja que amb la targeta de fidelització de Roca & Ribes, gaudiràs de descomptes en aquest servei.

 

Avantatges de les calderes de gasoil per a la calefacció
  • Les calderes de gasoil escalfen espais més amples i més ràpidament en comparació amb altres sistemes de calefacció. És a dir, tenen un millor rendiment.
  • Poden durar més temps perquè la crema del gasoil per a calefacció beneficia el manteniment de la caldera. Per tant, la seva durabilitat és més alta.
  • Les calderes de gasoil funcionen a temperatures baixes perquè així es disminueix el risc d’explosions. És per això que són més segures.

 

Avantatges de la targeta de fidelització Roca & Ribes

La targeta de fidelització de Roca & Ribes és gratuïta, no té cap cost de manteniment i només tarda 2 o 4 dies en arribar a casa teva.

Ser client del nostre establiment té molts beneficis. A part de gaudir d’interessants descomptes en les teves compres dins del nostre establiment al centre neuràlgic d’Andorra, podràs gaudir d’altres ofertes importants:

  • Preus especials en fuel domèstic, tant per a empreses com per a particulars.
  • Descomptes en carburants a les benzineres Total, repartides per tot Andorra.
  • Possibilitat de facturar les teves compres al nostre establiment com a les benzineres Total, ja sigui per fuel o per compres als pertinents supermercats.

 

Si necessites més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres:

Tel.: +376 877 700

Mòbil: +376 362 512

Correu electrònic: carburants1@rocaribes.com