l-scale=1"> Acaba amb la pols i la brutícia sense esforç amb la aspiradora Dyson V11, descobreix-la a Roca Ribes!

Que la neteja de la llar és important, no es pot negar… però també està clar que no és una tasca massa engrescadora. Sobretot ara que els dies són més llargs, arriben les vacances i tenim més ganes de viure un màxim de moments per recordar!

Per aconseguir-ho, et presentem una de les novetats que ens han arribat a Roca Ribes: l’aspirador sense fils Dyson V11, que es convertirà en el teu gadget preferit per acabar amb la pols i la brutícia en un tres i no res!

Quan el facis servir, comprovaràs que és molt fàcil i còmode d’utilitzar per netejar en profunditat qualsevol espai i superfície. De fet, pots passar d’aspirar el terra a una catifa i continuar netejant parets o sofàs.

I és que el Dyson V11 no és el típic aspirador… perquè pots separar-ne la part superior per fer-lo més petit. Així el pots utilitzar per netejar les engrunes de pa que quedin sobre la taula o els pèls que li cauen a la teva mascota sobre del sofà, tot utilitzant els diversos capçals que incorpora i que et permetran arribar als racons de difícil accés.

A més, és molt pràctic a l’hora de guardar-lo perquè el pots penjar a la seva base fixada a la paret, on es carrega automàticament per tal d’estar llest per ser utilitzat de nou.

A Andorra, passa i descobreix el Dyson V11 a la botiga Roca Ribes. Els nostres professionals te n’explicaran totes les característiques!