l-scale=1"> Aporta color a les teves amanides d'estiu amb Gefu

L’estiu i, sobretot els dies en què fa més calor, és l’època en que ve més de gust menjar aliments frescos. Malauradament no podem viure només de gelats… així que per què no donar color i sabor a les teves amanides? Una manera saludable i refrescant de gaudir menjant a l’estiu!

Amb els gadgets de Gefu podràs inventar i ser més original que mai a la cuina: ratlla cebes, fes fideus de carbassó, afegeix unes làmines de formatge, fes petits daus de verdures… i dóna el toc final a la teva amanida amb unes espirals de carrota. Sens dubte, una astúcia infal·lible per fer més atractius els plats, tant a petits com a grans!

A Roca Ribes trobaràs varis models Gefu, especialitzats i dedicats a fer la teva cuina més creativa i que t’ajudaran, per exemple, a donar formes divertides a les verdures: Spirelli i Spiraflix per convertir-les en espaguetis, Flexicut per donar-los forma de bastonets, Cubico per trossejar-les en quadrats ben petits, Rati per fer-ne làmines molt fines…

I… si et vols donar un caprici et recomanem que optis per la Gefu Spirelli XL, una combinació perfecta entre plaer per cuinar i ganes d’innovar. Aquest pack incorpora el tallador en espiral Spirelli XL, un pelador i el raspall per netejar la teva Spirelli.