fbpx

Com que sabem que en el primer que penses al despertar-te és en que els teus estiguin bé, hem pensat en fer-te descobrir l’Airfree.

De vegades l’ambient està carregat, sobretot a l’hivern, quan amb el fred costa més obrir les finestres per airejar… Mantenir un ambient de l’aire net i pur és important per cuidar de la nostra salut i d’aquella dels que més ens estimem.

Amb aquest aparell no només sentiràs que l’ambient millora sinó que, a més, veuràs com disminueixen els símptomes d’al·lèrgies i malalties com la grip perquè el que fa és reduir bactèries, virus, pol·len… i inclús l’olor del tabac!

A més, quan passis a veure’l descobriràs que en tenim de varis dissenys, adaptats a qualsevol estil decoratiu interior. I si necessites connectar-lo a la nit, t’assegurem que no et traurà la son! Per que? Doncs perquè és ultra silenciós.

Ja ho saps, si estàs buscant un purificador d’aire per millorar la qualitat de l’ambient de la llar, que sigui silenciós i que s’adapti al disseny interior, passa per Roca & Ribes i t’ho expliquem tot sobre l’Airfree.